Κατασκευή ιστοσελίδας

CATEGORY / blog AUTHOR / chatzipantou DATE / May 15, 2014

Συγχαρητήρια,

αποφασίσατε να στήσετε την δική σας ιστοσελίδα έτσι ώστε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα/διαφήμιση και τα έσοδα της επιχείρηση σας.
Σήμερα με τα σύγχρονα εργαλεία είναι πάρα πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να σχεδιάσει και να ανεβάσει μία ιστοσελίδα σε πολύ σύντομο χρόνο χωρίς να απαιτεί τεχνικές γνώσεις. Αρκεί όμως μόνο αυτό;

Με την ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου, την αλλαγή στον τρόπο σκέψης του χρήστη, αλλά και γενικότερα τη χρήση του διαδικτύου σήμερα, τα δεδομένα πλέον έχουν ριζικά αλλάξει.

Λόγω της πληθώρας των πληροφοριών και των υπηρεσιών, η επιτυχία πλέον μίας επιχείρησης ή ιστοτόπου κρίνεται από την ποιότητα του περιεχομένου/υπηρεσιών που προσφέρει.

Ο μεγάλος βαθμός διαδραστικότητας των χρηστών (κοινωνικά μέσα δικτύωσης, product reviews, blogs) αποτελεί ένα τρόπο αξιολόγησης του διαδικτύου επηρεάζοντας έτσι άμεσα την επισκεψιμότητα, κάτι που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη οι μηχανές αναζήτησης (με κυρίαρχη την Google), οι οποίες είναι υπεύθυνες για την κατάταξη των ιστοσελίδων.

Κάποιες μικρές συμβουλές:

• Χρησιμοποιείστε απλό και κατανοητό λόγο για να περιγράψετε τις υπηρεσίες σας.
• Συνοδεύσετε τα κείμενα σας με αυθεντικό οπτικό υλικό (π.χ φωτογραφία, βίντεο, γραφιστικά, banners).
• Επιλέξτε σωστά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης (π.χ facebook, twitter, Linkedin, pinterest) που θα συνδέσετε με την ιστοσελίδα σας και υποστηρίξτε το.
• Ανανεώνετε όσο πιο συχνά μπορείτε το περιεχόμενο σας.
• Δημιουργήστε έξυπνες και εύστοχες καμπάνιες προώθησης.

Καλή επιτυχία !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>